Vrijstaande woning
Zwolle

Opdrachtgever: particulier
Locatie: Zwolle
Oplevering: 2010

Sculpturaal wonen met maximaal comfort
Dichtbij het centrum van Zwolle is deze sculpturale vrijstaande woning gerealiseerd. De ligging van de kavel is uniek met enerzijds een stedelijk karakter aan de voorzijde en anderzijds een landelijk en groen karakter aan de achterzijde. Elke ruimte in de woning heeft uitzicht op de diepe groene achtertuin doordat de verschillende bouwdelen van de woning als een soort schubben over elkaar vallen en richting de achtertuin steeds kleiner worden. Aan de voorzijde past de woning hierdoor met zijn hoogte goed in het straatbeeld. Aan de achterzijde past de woning in het landelijke groene karakter. De woning is licht en transparant terwijl de houten lamellen in de gevels zorgen voor zonwering en privacy.

(i.s.m. John van Dijk)

<Projectoverzicht