Nieuwe collega’s: Amanda Diepenmaat en Marleen Garstenveld.

Ons team is uitgebreid met twee dames! Amanda Diepenmaat is architect in opleiding, Marleen Garstenveld is interieurarchitect. Wat drijft hen? Ze stellen zich graag aan u voor.

Amanda zit in haar laatste jaar van de deeltijdmaster architectuur aan de Academie voor Bouwkunst in Arnhem. Na haar HBO studie Spatial Design aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht besloot ze om door te leren. Als ruimtelijk ontwerper merkte ze dat ze geïnteresseerd was in een specialisatie in architectuur. Eerder heeft Amanda veel ervaring opgedaan met verzamelgebouwen op diverse recreatieterreinen. Van schetsontwerp tot technisch ontwerp. Daarnaast heeft zij ook gebiedsvisies en toekomstvisies opgesteld op het gebied van stedenbouw en landschap.

Marleen is interieurarchitect en is erg geïnteresseerd in publieke ruimtes. Eerder heeft zij veel ervaring opgedaan met het inrichten van diverse bibliotheken, maar ook integrale kindcentra zijn favoriet.

Ze plaatst de gebruiker centraal; hoe kan je een ruimte, waar veel verschillende groepen samenkomen, zo inrichten dat het een fijne plek is om te zijn? En tegelijkertijd; hoe creëer je een plek waarin de verschillende gebruikers zich kunnen herkennen?

Door integraal met architecten en interieurarchitecten samen te werken aan een project kom je tot de beste ontwerpen. Je ontwerpt van buiten naar binnen en vice versa. Dit werkt beter dan wanneer het gebouw al helemaal ontworpen is en daarna het interieur nog toegevoegd moet worden.

Terug naar nieuwsoverzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten.