Nieuws

Eerste bewoners Parkwijk, Lelystad betrekken hun PPO-woning

De eerste woningen middels Projectmatig Particulier Opdrachtgeverschap (PPO) in Parkwijk, Lelystad zijn opgeleverd. In opdracht van Skope Vastgoed b.v. en Van Wijnen Noord heeft 19 het atelier in nauwe samenwerking met de toekomstige bewoners de gevel van hun eigen woning ontworpen.

Binnen de door 19 het atelier gegeven kaders hebben de bewoners hun eigen huis samengesteld, waarbij zij zelf de woningbreedte, gevelstijl, aantal woonlagen en kapvorm konden bepalen. Zo kunnen individuele woonwensen op ieders eigen kavel vervuld worden en kan tegelijkertijd een samenhangend beeld van de woonomgeving gewaarborgd worden.

In aanwezigheid van wethouder Janneke Sparreboom en bouwer Van Wijnen Noord werd de eerste sleutel overhandigd. In deze Coronatijd gaat dat net even anders dan anders: de wethouder reikte een symbolische sleutel van anderhalve meter uit aan de eerste bewoners.

De 18 woningen uit de eerste fase zijn allemaal verkocht. Binnenkort gaan de volgende 14 rij- en hoekwoningen in verkoop.

Foto: Van Wijnen Noord
Delen: