Nieuws

Salverda en 19 het atelier winnen selectie 35 huurwoningen Zeewolde

Op donderdag 13 juli tekenden Salverda Bouw uit ’t Harde en woningcorporatie Woonpalet uit Zeewolde het ‘Design and Build’ contract voor de realisatie van 35 huurwoningen in de Polderwijk in Zeewolde. Arjan Berends, directeur Salverda en Wiepke van Erp Taalman Kip, directeur-bestuurder Woonpalet zette daartoe symbolisch hun handtekening op het presentatiepaneel met de gevelstenen die gekozen zijn voor dit prachtige project.

“Woonpalet selecteerde Salverda en 19 het atelier voor dit project, omdat het gelukt is binnen het taakstellend budget 35 woningen te ontwerpen die maximaal wooncomfort bieden en er bovendien bijzonder fraai uitzien. Het ontwerp bestaat uit vijf verschillende woningtypes wat een gevarieerd straatbeeld oplevert, met bijzondere details zoals de kleurschakeringen in de gevelstenen en de onderbroken daklijn door de verschillende hoogtes van de woningen”, aldus Woonpalet.

Planning
De woningen worden gebouwd nabij de nieuwe supermarkt in de Polderwijk. Als alles volgens planning verloopt, wordt in januari 2018 met de bouw gestart en worden de woningen in de zomer van 2018 opgeleverd.

Delen: