Nieuws

Vacature: BIM modelleur

Wij zijn op zoek naar een BIM modelleur om ons team te versterken! 19 het atelier is een architectuuratelier, waarin een gedreven team professionals werkt aan bijzondere, kwalitatief hoogwaardige en duurzame stedenbouw, architectuur, interieurs, bouwtechniek en adviezen. De ateliervorm zorgt voor een hechte samenwerking tussen alle leden en disciplines binnen het team, waardoor het geheel altijd meer is dan de som der delen. Het credo “creatief en professioneel” staat voor zowel het proces als het product daarvan. Door op elkaars schouders te gaan staan bereik je grotere hoogtes, kun je verder kijken en word je sterker. Daarom is het zo belangrijk, dat ons bureau over zoveel verschillende disciplines beschikt. Daarnaast onderhouden we nauwe samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld technisch- en financieel specialisten, kunstenaars en vormgevers. In een aantal projecten wordt samengewerkt met collega-bureaus.

Ons werkgebied:
19 het atelier werkt aan grote en middelgrote nieuwbouw- en renovatieprojecten in de woningbouw, zorg, onderwijs en overige utiliteitsbouw. Ons werkgebied is Nederland, maar we onderzoeken de mogelijkheden om over de grens te werken.

vacature BIM MODELLEUR:
Als BIM Modelleur werk je onder verantwoordelijkheid van de projectleider de ontwerpen van de architecten uit van LOD 100 tot LOD 400.
Minimale eisen:

  • HBO denk- en werkniveau
  • Je spreekt Nederlands
  • Je bent vertrouwd met ArchiCAD

Spreken ons bureau en ons werk je aan, herken je je in de functieomschrijving en voldoe je aan de minimale eisen stuur dan je C.V. en je motivatie naar: erikvanscheijndel@19hetatelier.nl

Delen: