Nieuws

Vacature: PR & Communicatiemedewerker

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PR & Communicatiemedewerker die ons team kan versterken.
19 het atelier architecten is een landelijk werkend architectenbureau waarin een gedreven team van ruim 25 professionals werkt aan het ontwerp van bijzondere, kwalitatief hoogwaardige en duurzame projecten in het onderwijs, de zorg, bedrijfshuisvesting en woningbouw. De ateliervorm zorgt voor een hechte samenwerking tussen alle leden en disciplines binnen het team, waardoor het geheel altijd meer is dan de som der delen. Het credo “creatief en professional” staat voor zowel het proces als het product daarvan. Op onze site vind je alle informatie over ons bureau. www.19hetatelier.nl

Op dit moment hebben wij op ons kantoor in Zwolle plaats voor een medewerker PR & Communicatie die ervoor zorgt dat ons bureau zichtbaar blijft voor onze bestaande en nieuwe relaties en de relevante media. Hiervoor onderhoud je de digitale platformen en zorg je voor een up-to-date portfolio. Je ziet kansen om ons bureau verder onder de aandacht te brengen, werkt dit uit tot concrete plannen en voert deze uit. Je ondersteunt het team bij het presenteren van prijsvragen, wat ad-hoc spitsuren kan opleveren. Je ziet kansen in de acquisitie en benut deze. Daarnaast zijn er een aantal algemene kantoorwerkzaamheden die tot het takenpakket horen.

Wij bieden een goed uitgeruste werkplek waar je je verder kunt ontwikkelen, kunt groeien en vrijheid hebt binnen je werkzaamheden. Wij gaan uit van een dienstverband van 24 uur per week. Salariëring volgens CAO Architectenbureaus. De werktijden zijn flexibel in te delen. De sfeer op het bureau is informeel en er zijn regelmatig gezamenlijke activiteiten zoals de maandelijkse bureauborrel.

De minimale functie-eisen zijn:
– ervaring op het gebied van marketing, communicatie of public relations op HBO-niveau
– goede beheersing van de Nederlandse taal
– in staat strategisch te denken en sparringpartner
– affiniteit met de creatieve sector, architectuur is een pré
– flexibel, communicatief en open-minded
– teamplayer die ook zelfstandig kan werken
– ervaring met én handigheid in Office, Photoshop, Indesign, WordPress, Google analytics, en sociale media
– kennis van video- en audiobewerking is mooi meegenomen

Ben je geïnteresseerd om bij ons aan het werk te gaan? Stuur dan een email naar erikvanscheijndel@19hetatelier.nl. Wij willen graag worden verrast door enthousiaste reacties!
We zien die reactie graag uiterlijk 7 februari 2020 tegemoet. Acquisitie nav deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Delen: