Nieuws

Virtuele tour Onderwijscampus Winkler Prins, Veendam

Onderwijscampus Winkler Prins in Veendam wordt uitgebreid met nieuwbouw van het brugklasjaar en kader-basis. Er wordt op dit moment druk gewerkt op de locatie, zodat de leerlingen na de zomervakantie in de nieuwe gebouwen op het Sport- en Leerpark terecht kunnen. Benieuwd naar het ontwerp? Wij maakten een virtuele tour door het gebouw. Neem alvast een kijkje!

Ineke Jager, deelschooldirecteur brugjaar, is zo blij als maar kan met het nieuwe brugklasgebouw dat wordt gebouwd. “We zijn heel blij dat we dat in Veendam een eigen gebouw voor het brugjaar kunnen realiseren. Dat is uniek in het noorden. Het is voor deze leerlingen belangrijk om zich geborgen te voelen. De overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs ís immers al zo groot.”

De beide nieuwe gebouwen zijn duidelijk familie van elkaar, maar toch ook verschillend. Dit past bij het motto van de school: ‘samen verschillend’. De compacte gebouwen kenmerken zich vooral door de opdeling van de gevel in verschillende ‘pandjes’ zodat de schaal van de gebouwen beter aansluit op de belevingswereld van de gebruikers. Meer weten? Lees hier meer over het project.

 

Delen: