Salverda Bouw, ’t Harde

De uitbreiding van Salverda Bouw bestaat uit twee fases. De nieuwbouw is met een atrium aan het bestaande gebouw verbonden en er is een ruime nieuwe entree ontstaan. In de nieuwbouw zijn vergaderruimten, een bedrijfsrestaurant en kantoorruimten gerealiseerd. Het bestaande kantoor is aangepakt in fase 2; het is opnieuw geïsoleerd en heeft een nieuwe buitengevel gekregen.

Duurzaamheid en circulariteit staan centraal in het ontwerp van de uitbreiding van het kantoorgebouw. Van de opbouw van het casco tot aan de uiteindelijke vloer- en wandafwerking zijn zoveel mogelijk circulaire materialen en producten geselecteerd. Een zichtbaar product is de nieuwe buitengevel van ClickBrick gevelstenen. Het atrium heeft rondom een houten wandbekleding gekregen. Deze bekleding is van Inlands Essenhout, afkomstig van de door ziekte gekapte bomen in de regio Zwolle.

Opdrachtgever: Salverda Bouw BV
Oplevering: 2019

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten.