Upgrade theater De Spiegel, Zwolle.

Theater De Spiegel in Zwolle wil, buiten de voorstellingen om, meer gebruik maken van de diverse ruimtes in het gebouw. Door het gebouw functioneler te benutten is De Spiegel aantrekkelijker als café en restaurant voor flexwerkers en horecaklanten. Het gehele interieur dient in deze nieuwe situatie een samenhangend geheel te zijn. 19 het atelier heeft een ontwerp gemaakt voor de ruimtelijke herinrichting van De Spiegel, evenals een ontwerp voor het interieur van de diverse ruimtes.

Nu de deuren i.v.m. COVID-19 gesloten zijn, betekent het niet dat er niks gebeurt in het theater. Achter de deuren wordt er hard gewerkt aan de herinrichting. Onder andere de foyer wordt uitgebreid en de Cortegaerdtzaal krijgt een upgrade. Benieuwd hoe het wordt? Hier alvast een sneak peak.

Terug naar nieuwsoverzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten.