Vacature: Architect/assistent ontwerper 32 – 40 uur

Wij zoeken een creatieve en enthousiaste architect/assistent ontwerper die beschikt over sterke ontwerp- en presentatievaardigheden. Als architect/assistent ontwerper werk je aan uiteenlopende projecten vanaf de stedenbouwkundige opzet tot aan het interieur. Je werkt in nauwe samenwerking met andere architecten, projectleiders en BIM modelleur(s).

In de ontwerpfase ben je één van de gezichten van het bureau naar buiten. Het is daarom van belang dat je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. In de uitwerking van de projecten blijf je betrokken bij de uitwerking van de esthetische aspecten.

De minimale functie-eisen zijn:
– afgestudeerd aan de TU of de AvB
– enige jaren ervaring
– goede beheersing van de Nederlandse taal

– sterke ontwerp- en presentatievaardigheden met oog voor detail
– in staat strategisch te denken
– flexibel, communicatief en open-minded teamplayer die ook zelfstandig kan werken
– ervaring met én handigheid in ArchiCAD, Photoshop en Indesign.

Wij bieden een goed uitgeruste werkplek waar je je verder kunt ontwikkelen, kunt groeien en vrijheid hebt binnen je werkzaamheden. Ons kantoor is gevestigd in een monumentaal fabriekspand in het centrum van Zwolle. Wij gaan uit van een dienstverband van minimaal 32 uur per week. De werktijden zijn flexibel in te delen. De functie is per direct beschikbaar.

Ben je geïnteresseerd om bij ons aan het werk te gaan? Stuur dan een email met C.V., een kernachtig portfolio en je motivatie naar erikvanscheijndel@19hetatelier.nl. Wij worden graag verrast door unieke, enthousiaste reacties! We zien die reactie graag uiterlijk 29 mei 2022 tegemoet.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten.