Nieuws

10 november: Duurzame & Gezonde Scholen Congres

Op woensdag 10 november 2021 vindt het Duurzame & Gezonde Scholen Congres plaats in Eindhoven. Samen met Nieman Raadgevende Ingenieurs geven wij een workshop hoe je een bestaand gebouw optimaal inzet voor de toekomst, passend binnen het schoolbudget en bijvoorbeeld een vernieuwde onderwijsvisie.

De brochure ‘Samen bouwen aan gezonde scholen’ wordt tevens gepresenteerd. De centrale vraag hierin luidt: welke aanpassingen kunnen er binnen een onderwijsvoorziening(en) gedaan worden waardoor de leeromgeving gezond en toekomstbestendig wordt? Door deze vraag integraal te benaderen, zowel ruimtelijk functioneel als (installatie)technisch, kunnen er waardevolle ontwerpoplossingen ontstaan. Met slimme op elkaar afgestemde ingenieurs- en ontwerpoplossingen maken wij schoolgebouwen weer toekomstbestendig. Passend op wisselende leerlingaantallen, adaptief onderwijs én de bouwregelgeving.

Mis het niet! Deelname is gratis. Schrijf u in en bekijk het volledige programma hier.
Het Duurzame & Gezonde Scholen Congres vindt plaats in het Atlasgebouw van de TU/e, het meest duurzame schoolgebouw ter wereld!

Delen: