Nieuws

Nominatie Reservistenwerkgever 2021

Naast zijn functie als BIM modelleur bij 19 het atelier is onze collega Diederick de Boer ook reservist voor het ministerie van Defensie. Diederick heeft 19 het atelier aangedragen voor de verkiezing Reservistenwerkgever 2021. Wij zijn bij de top25 geëindigd, de winnaar wordt begin 2022 bekend gemaakt.

Volgens Diederick is 19 het atelier een “leuke werkgever, welke altijd open staat en actief meedenkt aan inzetten en oefeningen. Daarnaast wordt mijn toekomstbeeld om onderofficier te worden, gecombineerd met opgroeien binnen het bedrijf als projectleider, ook aangemoedigd.”

Tijdens het sollicitatiegesprek had Diederick aangegeven dat hij deeltijd bij defensie werkt. We konden er ook niet omheen, want bovenaan zijn overzicht met werkervaring op zijn CV prijkt zijn functie als ‘Militair bij het Korps Nationale Reserve (NATRES), opkomen voor vrede en veiligheid in Nederland’. Binnen 19 het atelier bestaat een flexibele organisatiestructuur, waarin ruimte is voor een goede balans tussen werk en privé. Op kantoor vertelt Diederick (zoveel als mag) enthousiast over zijn dagen bij defensie. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk waardoor wij dit als werkgever ook uitdragen bij onze relaties. Wij ondersteunen hem bij zijn defensiewerk, omdat we het van belang vinden voor de veiligheid van ons land maar zeker ook om Diederick, naast zijn werk als bouwkundige, zijn passies te laten uitvoeren.

Naast militair beroepspersoneel en burgermedewerkers bestaat de krijgsmacht uit reservisten. Zij zijn een aanvulling in zowel aantallen als expertise. Reservisten worden ingezet daar en wanneer Defensie hen nodig heeft. 

Delen: