Diezerpark, Zwolle

In het gezondheidscentrum zijn een huisartsenpraktijk, fysiotherapiepraktijk, uitvalbasis voor thuiszorg en appartementen voor een begeleid wonencomplex gevestigd. De routing in het gebouw is helder; het is direct duidelijk waar men zich kan aanmelden. De wachtruimte geeft de nodige rust en privacy. De backoffice en de overige ondersteunende ruimten zijn in een tweede, rustiger schil gelegen. Op de woonverdiepingen geven natuurlijke materialen en kleuren een warm en huiselijk gevoel en creëren daarmee een prettige ontmoetingsplek voor bewoners. De vormgeving en detaillering van gebruiksruimten en gevels ondersteunen de uitstraling van de functie ook in materiaal- en kleurgebruik. Diezerpark presenteert zich als fris, toegankelijk, verzorgd paviljoen in het groen van een wederopbouwwijk.

Opdrachtgever: Prins Bouw
Oplevering: 2018

Gezondheidscentrum vormt samen met zorgappartementen bijzonder zorgcluster.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten.