Vacature: BIM modelleur 32-40 uur

Kom jij ons bevlogen en creatieve team versterken? Wij zoeken een enthousiaste BIM modelleur die beschikt over gedegen bouwtechnische kennis en affiniteit heeft met architectuur. Je werkt in wisselende projectteams aan uiteenlopende projecten in zorg, onderwijs en woningbouw. Dit doe je in nauwe samenwerking met architecten, projectleiders en collega BIM modelleur(s).

In de ontwerpfase verricht je ondersteunende werkzaamheden en adviseer je architecten op het gebied van bouwkundige vraagstukken. In de uitwerking van de projecten combineer je techniek en regelgeving tot goed en kwalitatief (i.p.v. deugdelijk) tekenwerk. Je krijgt daarbij veel vrijheid waarbij je de esthetische aspecten in nauw overleg met de architecten bespreekt. In de uitvoering blijf je betrokken om het resultaat van je werk te ervaren en te leren van de praktijk.

Van schets tot bouw, een BIM modelleur zit er middenin. Carleen en Aske, beiden ook BIM modelleur bij ons bureau, vertellen er meer over. “Het zit ‘m in de details.”

Wij bieden een goed uitgeruste werkplek waar je je verder kunt ontwikkelen, kunt groeien en vrijheid hebt binnen je werkzaamheden. Onze naam zegt het al: wij werken als atelier, waarin we met het hele team onze ontwerpvisies uitwerken tot gebouwen met kwaliteit. En, niet geheel onbelangrijk, we zijn een atelier waar de factor ‘plezier’ hoog in het vaandel staat.

De minimale functie-eisen zijn:
– HBO werk- en denkniveau
– enige jaren ervaring
– goede beheersing van de Nederlandse taal
– oog voor detail
– in staat strategisch te denken
– flexibele, communicatief en open-minded teamplayer die ook zelfstandig kan werken
– ervaring met én handigheid in ArchiCAD.

Ons kantoor is gevestigd in een monumentaal fabriekspand in het centrum van Zwolle. Wij gaan uit van een dienstverband van minimaal 32 uur per week. De werktijden zijn flexibel in te delen.

Ben je geïnteresseerd om met ons aan het werk te gaan? Stuur dan uiterlijk 23 november 2022 een email met C.V., een kernachtig portfolio en je motivatie naar erikvanscheijndel@19hetatelier.nl. Wij worden graag verrast door unieke, enthousiaste reacties!