Woningen Sysseltse Lanen
Ede

Opdrachtgever: BPD Ontwikkeling & Loostad Vastgoedontwikkeling
Locatie: Ede
Oplevering: 2018-2020

De Ginkelse Heide of de Veluwe als verlengstuk van je achtertuin! Op de voormalige kazerneterreinen in Ede worden drie woonwijken gerealiseerd. In Villapark Sysseltse Lanen hebben bewoners hun eigen woning samengesteld. 19 het atelier is een van de twee architecten die een ontwerp hebben gemaakt voor vrijstaande woningen en 2 onder 1 kapwoningen. Niet alleen het ontwerp, maar ook de indeling kon bepaald worden door de bewoners. Door individuele aanpassingen, zoals de kleurkeuze of een optionele uitbouw, is elke woning uniek.

De stijl van de woningen die 19 het atelier heeft ontworpen is landelijk. Via een veranda, hoekraam of grote pui sta je in direct contact met de Veluwe. De gevels maken de ontwerpen compleet: de gemetselde onderbouw zorgt voor een robuust uiterlijk en de grote dakoverstekken doen denken aan een Amerikaanse bosvilla.

Binnenkort wordt ook het Officiersdorp opgeleverd op de kazerneterreinen. 19 het atelier heeft ook hier ontwerpen gemaakt eengezinswoningen en 2 onder 1 kapwoningen.