Nieuwe stagiaires: Rahek Al Jwabreh en Marlène van der Veen

Het nieuwe studiejaar is begonnen en dus hebben we weer twee nieuwe stagiaires verwelkomd bij ons op kantoor.

Rahek Al Jwabreh zit in het 4e jaar van de opleiding Middenkaderfunctionaris Bouw & Architectuur aan Landstede in Harderwijk. Toen ze acht jaar geleden als vluchteling uit Syrië naar Nederland kwam was ze erop gebrand om de nieuwe taal zich eigen te maken en een duidelijk carrièrepad uit te stippelen voor zichzelf. De oorlog in haar moederland heeft haar destijds doen beseffen dat ze graag architect wil worden; ze wil graag mooie dingen maken. En tijdens haar studie is ze erachter gekomen dat ze iets nóg leuker vindt: ze wil graag doorstuderen in de richting van interieurarchitectuur.

Marlène van der Veen zit in het 4e jaar van de opleiding Bouwkunde aan NHL Stenden in Leeuwarden. Van nature let Marlène op details en tijdens een minor psychologie werd dit extra aangescherpt door te kijken naar gedragsbeïnvloeding. Wat doen lijnen, kleuren en vormen met iemand?

Zowel Rahek als Marlène hebben tijdens eerdere stages gewerkt bij bouwbedrijven en willen zich nu graag meer verdiepen in de ontwerpende kant en ook binnenkijken in de keuken van onze interieurafdeling. Onze deuren staan wagenwijd open. Aan de slag!

Terug naar nieuwsoverzicht