Sanne Hoogeland

interieurarchitect

“Een geslaagd interieurontwerp is voor mij een plek waar de gebruiker zich thuis voelt”

Van jongs af aan houd ik ervan om creatief bezig te zijn, met name op het gebied van interieur. Nog steeds geeft puzzelen met de wensen van de opdrachtgever, de mogelijkheden in kleuren en materialen en het uitwerken van details mij energie.

Na mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan in kleinschalige interieurprojecten, vooral in de particuliere villabouw. Deze ervaring gebruik ik nu in de uiteenlopende projecten die ik bij 19 het atelier doe. Het doel in mijn ontwerpen is om de gebruiker centraal te zetten door goed te luisteren naar de behoefte van de opdrachtgever, de wensen van de klant te vertalen naar een ontwerp dat tot in de puntjes is uitgedacht en naast esthetisch, ook goed functioneert.

Tijdens het ontwerpproces vind ik betrokkenheid van de opdrachtgever van groot belang om een persoonlijk ontwerp op papier te kunnen zetten. Sparren met de opdrachtgever, maar ook met collega’s is het leukst, maar ook het meest efficiënt. Het leuke is elkaar te verrassen en scherp te houden om zo tot het beste eindresultaat te komen.