Aqualysis, Zwolle

Aqualysis is een laboratorium voor samenwerkende Waterschappen te Zwolle. Het laboratoriumgebouw voor analyse van het oppervlaktewater is voorzien van diverse laboratoriumruimtes, kantoren, vergaderruimten, een grote ontvangstruimte annex restaurant en conferentieruimte, alsmede utilitaire ruimtes voor voorbehandeling, bewerking, transport en materieel.

Bij het ontwerp stond zichtbaarheid, oriëntatiemogelijkheden, ontmoeting, efficiëntie en hygiëne voorop. Daarom is het gebouw op een heldere manier rondom een natuurlijk ingerichte patio geformeerd. Aan de zijkant zijn de dienstingangen gesitueerd, voor personeel, materiaal en materieel. Hiermee is Aqualysis een compact gebouw met een heldere routing en efficiënte schakeling van (werk)ruimtes.

Opdrachtgever: Aqualysis
Oplevering: 2018

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten.