Vacature: Architect 32 – 40 uur

Kom jij ons bevlogen team versterken? Wij zoeken een creatieve en enthousiaste architect die beschikt over sterke ontwerp- en presentatievaardigheden. Als architect werk je aan uiteenlopende projecten, vanaf de stedenbouwkundige opzet tot in detail, door het hele land. Je werkt in nauwe samenwerking met andere (interieur)architecten, projectleiders en BIM modelleur(s) waarbij wij de door ons ontwikkelde waardencirkel als uitgangpunt nemen.

In de ontwerpfase ben je één van de gezichten van het atelier naar buiten. Het is daarom van belang dat je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Gedurende het gehele project blijf je betrokken bij de uitwerking van de esthetische aspecten.

De minimale functie-eisen zijn:– afgestudeerd aan de TU of de AvB– goede beheersing van de Nederlandse taal– sterke ontwerp- en presentatievaardigheden met oog voor detail– in staat strategisch te denken– flexibel, communicatief en open-minded teamplayer die ook zelfstandig kan werken– ervaring met én handigheid in ArchiCAD, Photoshop en Indesign

Wij bieden een goed uitgeruste werkplek waar je je verder kunt ontwikkelen, kunt groeien en vrijheid hebt binnen je werkzaamheden. Onze naam zegt het al: wij werken als atelier, waarin we met het hele team onze ontwerpvisies uitwerken tot gebouwen met kwaliteit. Ons bureau kenmerkt zich door creativiteit, deskundigheid, plezier en dynamiek. En waarin de factor ‘plezier’ hoog in het vaandel staat. Pas jij in ons team?

Ons kantoor is gevestigd in een monumentaal fabriekspand in het centrum van Zwolle. Wij gaan uit van een dienstverband van minimaal 32 uur per week. De werktijden zijn flexibel in te delen.

Ben je geïnteresseerd om met ons aan het werk te gaan? Stuur dan een email met C.V., een kernachtig portfolio en je motivatie naar erikvanscheijndel@19hetatelier.nl. Wij willen graag worden verrast door enthousiaste reacties! We zien die reactie graag uiterlijk 5 februari 2024 tegemoet.