Vacature: Architect 32 – 40 uur

Wij zoeken een creatieve en enthousiaste architect die beschikt over sterke ontwerp- en presentatievaardigheden. Als architect werk je aan uiteenlopende projecten vanaf de stedenbouwkundige opzet tot aan het interieur. Je werkt in nauwe samenwerking met andere architecten, projectleiders en BIM modelleur(s).

In de ontwerpfase ben je één van de gezichten van het bureau naar buiten. In de uitwerking van de projecten blijf je betrokken, maar zal je rol zich beperken tot de esthetische aspecten. Het is van belang dat je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

De minimale functie-eisen zijn:
– afgestudeerd aan de TU of de AvB
– enige jaren ervaring
– goede beheersing van de Nederlandse taal

– sterke ontwerp- en presentatievaardigheden met oog voor detail
– in staat strategisch te denken
– flexibel, communicatief en open-minded teamplayer die ook zelfstandig kan werken
– ervaring met én handigheid in ArchiCAD, Photoshop en Indesign.

Wij bieden een goed uitgeruste werkplek waar je je verder kunt ontwikkelen, kunt groeien en vrijheid hebt binnen je werkzaamheden. Ons kantoor is gevestigd in een monumentaal fabriekspand in het centrum van Zwolle. Wij gaan uit van een dienstverband van minimaal 32 uur per week. De werktijden zijn flexibel in te delen.

Ben je geïnteresseerd om bij ons aan het werk te gaan? Stuur dan een email met C.V., een kernachtig portfolio en je motivatie naar erikvanscheijndel@19hetatelier.nl. Wij willen graag worden verrast door enthousiaste reacties! We zien die reactie graag uiterlijk 29 augustus 2021 tegemoet.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten.