Sara van Popta en Marc Eijkelkamp treden toe tot directie

Architecten Sara van Popta en Marc Eijkelkamp zijn toegetreden tot ons directieteam. Met de toetreding van Sara en Marc is het directieteam op volle sterkte.

Sara: “Ik vind het een grote eer om deel te mogen uitmaken van een team dat met frisse energie en grote ambitie naar de toekomst kijkt”. Met zestien jaar werkervaring bij 19 het atelier is ze het DNA van het bedrijf eigen. “Samen met een divers en enthousiast team van talentvolle collega’s werken we aan onze nieuwe koers: architectuur met meer waarde binnen de werkgebieden onderwijs, zorg en wonen”.

Marc: “Geboren in Wijthmen, opgeleid in Delft, wonend in Utrecht en sinds een aantal jaren werkzaam bij 19 het atelier in Zwolle maak ik met deze stap de cirkel rond. Het plezier, de diversiteit aan projecten door het hele land en de professionele, integrale aanpak geven me energie en ambitie om in deze nieuwe rol bij te dragen. Mijn ruime ervaring en kennis als architect zet ik graag in voor de duurzame toekomst van 19 het atelier en de gebouwde omgeving.”

Rob: “Niets is zo mooi als versterking van binnenuit. Sara en Marc kennen 19 het atelier als geen ander en brengen daarbij nieuw elan en verse energie. Samen vormen we een goed op elkaar ingespeeld team, dat blijft bouwen aan een duurzame toekomst.”

Erik: “Ik ben blij met het toetreden van Marc en Sara! Op deze wijze versterken we de continuïteit van het bureau. Met onze gezamenlijk opgestelde toekomstvisie bestendigen wij de kwaliteiten die ons bureau kenmerken. Ik heb er erg veel zin in.”

Met een uitgebalanceerde mix van 25 architecten, interieurarchitecten en ervaren bouwkundigen werkt 19 het atelier aan uiteenlopende onderscheidende projecten. Denk daarbij aan scholen, zorgcomplexen en woningen (zowel nieuwbouw als renovatie): van concept tot in detail. Van Ameland tot Maastricht en van de Achterhoek tot Amsterdam.

Terug naar nieuwsoverzicht