Gymzaal Huntum, Amsterdam

Een lichte en ruimtelijke grote zaal vormt het hart van het gebouw en is uitgevoerd in sandwichpanelen met een heldere horizontale belijning. Daaromheen zijn de ondersteunende functies, zoals een toestellenberging, twee kleedruimten met aangrenzende wasruimten, een docentenruimte/EHBO-ruimte, miva-toilet, werkkast en technische ruimte geplaatst.

In de vormgeving van de gymzaal zijn de architectonische kenmerken van de twee naastgelegen scholen met elkaar verweven; de herkenbare rondgaande beweging over de metselwerkgevel van de Achtsprong in combinatie met de kenmerkende horizontale belijning van de Rozemarn.

Opdrachtgever: Gemeente Amsterdam
Oplevering: 2016

Schakel tussen twee scholen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten.