Kaartje2go, Zwolle

Door hun exponentiele groei was Kaartje2go uit hun jas gegroeid. Het interieur voor het nieuwe kantoor moest een plek worden waar je zou willen werken; oftewel een kantoor met een activity based interieur. Dit houdt in dat er flexplekken zijn gecreëerd, aangevuld met plekken waar gewerkt kan worden aan een specifieke activiteit. Zo zijn er open werkvelden, overlegruimtes, belcellen en een ontspannen ontmoetingsruimte.

Bij Kaartje2go draait het om verbinding. Niet alleen de kaarten die verstuurt worden verbindt mensen, ook op kantoor moest dit zichtbaar zijn. Deze verbindende factor tussen mensen was dan ook de basis voor het interieurconcept. Daarbij hebben we ook gekeken naar de omgeving van het gebouw. Het gebouw staat op de grens van de stad en het park. Deze twee werelden zijn door het interieur aan elkaar verbonden. Beide werelden zijn naar binnen gehaald. De vergader- en stilteruimtes liggen als huisjes aan de stadszijde en de werkvelden in het groen aan de parkzijde. Als kers op de taart hebben is er een ontmoetingsruimte gecreëerd in de uitstraling van een sfeervolle kroeg. Deze is multifunctioneel te gebruiken, zowel voor de weekopeningen als voor de lunch en ontspanning. Kortom; een plek waar je wilt werken!

Opdrachtgever: Kaartje2go
Oplevering: 2022

"Eerst dacht ik: Joyce is knettergek met al dat groen, maar het is een hele fijne kleur om in te werken. En over alle details is nagedacht." - Foppe Strikwerda, Kaartje2Go