Maak kennis met ons vakkundige team van interieurarchitecten!

Sanne, Marleen en Joyce: een hecht team van interieurarchitecten dat in harmonie samenwerkt met onze architecten. Met hun expertise en creativiteit hebben ze unieke ontwerpen gerealiseerd voor onder andere het kantoor van Kaartje2go in Zwolle,  Woonzorgcentrum de Stelp op Ameland, het Rijksmonument Statenzaalcomplex in Zwolle en IKC Marnix in Kampen.

“We creëren ruimten waar mensen graag willen zijn en tegelijk optimaal kunnen functioneren. Om tot het beste resultaat te komen is samenwerking onze basis en grootste goed. De ontwerpen worden naadloos geïntegreerd in bestaande en nieuwe bouwprojecten. Elk ontwerp is uniek waarbij functionaliteit, flexibiliteit en toekomstbestendigheid centraal staat.”

Ontdek de expertise van 19 het atelier voor uw interieurarchitectuur projecten!

“Het nieuwe kantoor van Kaartje2go is één van de vele ontwerpen waar ons team trots op is. Het bedrijf Kaartje2go groeide snel en het vorige kantoor voldeed niet meer. Wij kregen de opdracht om in een bestaand bedrijfsgebouw een geheel nieuw interieur te ontwerpen. Een ontwerp dat naadloos aansluit bij hun bedrijfscultuur en een inspirerende werkomgeving biedt. Het interieurconcept is gebaseerd op ‘verbinding tussen mensen’, zoals ook hun kaarten doen. Alle plekken in het gebouw zijn ontworpen als een ‘activity based interieur’ met flexplekken, overlegruimtes, belcellen en een ontspannen ontmoetingsruimte.”

Terug naar nieuwsoverzicht