Kantoor Groothuis
Bouwgroep Genemuiden

Opdrachtgever: Groothuis Bouwgroep
Locatie: Genemuiden
Oplevering: 2009

Een kantoor voor mensen
Door het ontwerp in combinatie met kleur- en materiaalgebruik is een totaalconcept ontstaan, dat de entree markeert van het grote bedrijfscomplex waar zich ook nog een trappen- en kozijnenfabriek bevindt. In de vormgeving van het complex wordt de bedrijfscultuur van Groothuis vorm gegeven: efficiƫnt, zakelijk, no-nonsense, open en vriendelijk. Gevels van bijzonder, verzorgd metselwerk, kaders van speciaal voor dit ontwerp ontwikkeld geborsteld, geanodiseerd aluminium en hallen met gevels van deels metselwerk deels aluminium beplating. De plattegronden van het kantoor zijn efficiƫnt ingedeeld rond een gebouwhoge vide met daklicht. Het contact tussen alle medewerkers van dit groeiende bedrijf blijft daardoor gewaarborgd, een ander aspect van de bedrijfscultuur: open en menselijk.

<Projectoverzicht